Team

Dorianne Hoek

Psycholoog NIP / Praktijkhouder

Welkom! Mijn naam is Dorianne Hoek en ik ben de oprichtster van Psycholoog to go. Psycholoog to go ben ik begonnen om psychologische zorg toegankelijker en vriendelijker te maken. Je kan hier lezen waarom.

Ik sta positief en enthousiast in het leven. Als psycholoog heb ik een warme, niet oordelende houding, gecombineerd met een actieve aanpak. Ik vind het belangrijk dat je je gelijkwaardig, gezien en gesteund voelt in ons contact. Naast mijn werk houd ik van voetballen en salsadansen – een manier om mijn werk weer even los te laten.

Ik studeerde in 2016 cum laude af aan de UvA van Amsterdam als Psycholoog en ben daarna gaan werken bij verschillende GGZ instellingen (Parnassiagroep, Arkin, en Psycoaching).

Ik heb ervaring met de behandeling van verschillende klachten, waaronder angst, somberheid, dwang, eenzaamheid, burn-out, ADHD, zelfbeeld en lichte vormen van persoonlijkheidsproblematiek. Ik maak de behandeling graag persoonlijk op maat, waarbij ik technieken combineer vanuit CGT, ACT, EMDR, Imaginaire rescripting, KPSP en Schematherapie.

Zelf ben ik ook meermaals in therapie geweest, hierdoor weet ik hoe het is om aan de andere kant te zitten en hoe belangrijk dat kan zijn. 

Mirjam Rakers

Psycholoog

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Mirjam Rakers. Ik deel de visie van Dorianne op de psychologische zorg en voor mij staat persoonlijk contact, gelijkwaardigheid en humor centraal. Daarnaast geloof ik er sterk in dat het vergroten van balans en veerkracht jou kan helpen om weer in jouw kracht te komen.

Mijn master klinische psychologie behaalde ik aan de Universiteit Leiden. Hierna heb ik eerst een paar jaar in loondienst gewerkt bij een grote GGZ organisatie. Inmiddels heb ik een paar jaar mijn eigen bedrijf, waarin ik mijn passie voor natuur, mensen en persoonlijke ontwikkeling combineer. Ik heb onder andere ervaring met het geven van CGT, mindfulness en lichaamsgericht werken. Daarnaast heb ik ook expertise in hartcoherent ademen en werken met het autonoom zenuwstelsel als basis. Hiermee geef ik jou inzicht in jouw (stress)reacties en kun jij stapje voor stapje jouw lichaam en mind helpen terug in balans te komen!

Een aantal jaar geleden raakte ik zelf in een burn-out. Mijn ervaring met herstel, balans, persoonlijke ontwikkeling en mijn eigen therapie neem ik ook mee in mijn werk. Ik weet dat de stap om hulp te gaan zoeken spannend kan zijn. Het is heel oké om op jouw pad af en toe een stukje samen te lopen met een ander. Ik loop graag met je mee!

PTG is verschillende keren in de media verschenen. Kijk, lees en beluister hier.