Team

Dorianne Hoek

Psycholoog NIP / Eigenaar

Welkom! Mijn naam is Dorianne Hoek en ik ben de oprichtster van Psycholoog to go. Psycholoog to go ben ik begonnen om psychologische zorg toegankelijker en vriendelijker te maken. Je kan hier lezen waarom.

Ik sta positief en enthousiast in het leven. Ik houd van reizen, dansen en voetballen. Cliënten omschrijven mij als warm, begripvol, steunend en actief. Ik vind het erg belangrijk dat je je gelijkwaardig, gezien en gesteund voelt in het contact.

Nadat ik mijn master aan de UvA Cum Laude heb afgerond ben ik begonnen als psycholoog binnen de GGZ. Ik heb 6 jaar ervaring bij verschillende instellingen (PsyQ, PuntP en PsyCoaching). Ik heb ervaring opgedaan met de behandeling van verschillende klachten, waaronder angst, dwang, depressie, burn-out, PTSS, AD(H)D en negatief zelfbeeld. Ik heb ervaring met de CGT, EMDR, imaginaire rescripting, ACT, KPSP en Schematherapie.

Ook ik heb therapie gevolgd. Hierdoor weet ik hoe het is om aan de andere kant te zitten. Therapie heeft mij veel inzicht gegeven en deze ervaring zet ik soms in bij mijn gesprekken met cliënten. Dit werkt vaak relativerend en steunend.

Mirjam Rakers

Psycholoog

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Mirjam Rakers. Ik deel de visie van Dorianne op de psychologische zorg en voor mij staat persoonlijk contact, gelijkwaardigheid en humor centraal. Daarnaast geloof ik er sterk in dat het vergroten van balans en veerkracht jou kan helpen om weer in jouw kracht te komen.

Mijn master klinische psychologie behaalde ik aan de Universiteit Leiden. Hierna heb ik eerst een paar jaar in loondienst gewerkt bij een grote GGZ organisatie. Inmiddels heb ik een paar jaar mijn eigen bedrijf, waarin ik mijn passie voor natuur, mensen en persoonlijke ontwikkeling combineer. Ik heb onder andere ervaring met het geven van CGT, mindfulness en lichaamsgericht werken. Daarnaast heb ik ook expertise in hartcoherent ademen en werken met het autonoom zenuwstelsel als basis. Hiermee geef ik jou inzicht in jouw (stress)reacties en kun jij stapje voor stapje jouw lichaam en mind helpen terug in balans te komen!

Een aantal jaar geleden raakte ik zelf in een burn-out. Mijn ervaring met herstel, balans, persoonlijke ontwikkeling en mijn eigen therapie neem ik ook mee in mijn werk. Ik weet dat de stap om hulp te gaan zoeken spannend kan zijn. Het is heel oké om op jouw pad af en toe een stukje samen te lopen met een ander. Ik loop graag met je mee!

PTG is verschillende keren in de media verschenen. Kijk, lees en beluister hier.