Team

Dorianne Hoek

Psycholoog NIP / Eigenaar

Welkom! Mijn naam is Dorianne Hoek en ik ben de oprichtster van Psycholoog to go. Psycholoog to go ben ik begonnen om psychologische zorg toegankelijker en vriendelijker te maken. Je kan hier lezen waarom.

Ik sta positief en enthousiast in het leven. Ik houd van reizen, dansen en voetballen. Cliënten omschrijven mij als warm, begripvol, steunend en actief. Ik vind het erg belangrijk dat je je gelijkwaardig, gezien en gesteund voelt in het contact.

Nadat ik mijn master aan de UvA Cum Laude heb afgerond ben ik begonnen als psycholoog binnen de GGZ. Ik heb 6 jaar ervaring bij verschillende instellingen (PsyQ, PuntP en PsyCoaching). Ik heb ervaring opgedaan met de behandeling van verschillende klachten, waaronder angst, dwang, depressie, burn-out, PTSS, AD(H)D en negatief zelfbeeld. Ik heb ervaring met de CGT, EMDR, imaginaire rescripting, ACT, KPSP en Schematherapie.

Ook ik heb therapie gevolgd. Hierdoor weet ik hoe het is om aan de andere kant te zitten. Therapie heeft mij veel inzicht gegeven en deze ervaring zet ik soms in bij mijn gesprekken met cliënten. Dit werkt vaak relativerend en steunend.

Dorianne Hoek

Josephine Jankowski

Psycholoog

Momenteel niet beschikbaar

Hoi! Mijn naam is Josephine Jankowski. Ik heb mij aangesloten bij Psycholoog to go omdat ik met Dorianne een visie deel over het belang van laagdrempelige zorg. Hierbij denk ik vooral aan het normaliseren van psychische klachten, op een toegankelijke manier contact maken en het bekrachtigen van persoonlijke manieren om stabiel te blijven in wiebelige tijden.

Naast mijn werk in de zorg, houd ik mij veel bezig met muziek, yoga en mindfulness en ben ik specifiek geïnteresseerd in hoe ons lichaam, onze emotionele ervaringen en ons verstand van invloed op elkaar zijn. Ik hoop in mijn consulten toe te werken naar een meer harmonieuze relatie tussen deze verschillende aspecten van ons welzijn.

Als psycholoog heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van jongvolwassenen en volwassenen met lichte en zwaardere psychische klachten waaronder psychotische stoornissen, ADHD, PTSS, somberheidsklachten en problemen op het gebied van verslaving.

Naast mijn bachelor- en masterstudie Gezondheidszorgpsychologie aan de UvA, heb ik verschillende opleidingen gedaan op het gebied van yoga en ademwerk.

Josephine Jankowski

PTG in de media


PTG is verschillende keren in de media verschenen. Lees, bekijk en beluister hier.