Zorg tijdens Covid-19

Tijdens Covid-19 kan de zorg gewoon doorgaan maar worden de richtlijnen van het RIVM wel in acht genomen. Psycholoog to go neemt deze richtlijnen serieus om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden. Wat kan je verwachten? 


Indien je geen last hebt van klachten

Er kunnen consulten face-to-face plaatsvinden op 1,5 meter afstand. Je kunt hierbij denken aan een wandelconsult in het park, een consult in een rustig café, op een specifieke locatie of in de praktijk.


Indien je wel last hebt van klachten

Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging en/of koorts dan zijn er alleen consulten mogelijk via beeldbellen. Hierdoor is er geen risico op besmetting en kan de zorg gewoon doorgaan. Een consult via beeldbellen kan via Microsoft Teams (meest veilig), Lifesize, Skype of WhatsApp. Mijn ervaring met beeldbellen is positief, meestal beïnvloedt dit de kwaliteit van het consult niet. Ook is bewezen dat online therapie vergelijkbare resultaten oplevert als face-to-face therapie.


Indien het voor jou niet goed voelt

Voelt het voor jou niet goed om het ingeplande consult door te laten gaan dan kun je het consult ten alle tijden kosteloos afzeggen of verplaatsen. Neem dan graag spoedig contact met mij op (ten minste 24 uur van te voren).